Comments

detsember 31, 2011

Valik 2011.aasta komöödiaid

Autor: | Aeg: detsember 31, 2011 | Lisa kommentaar (0) Eelmine postitus
Kuna ma olen kolm viimast nädalat intensiivselt magistritööd kirjutanud, siis kuidagi tuleb see vaene välja väänatud aju ka maha rahustada. Mis ometigi sobiks selleks paremini kui ära vaadata mõned mõnusad komöödiad. Lõin IMDB süvendatud otsingu lahti, panin parameetriteks 2011.aasta komöödiad, millel on vähemalt 100 häält ja keskmine hinne üle 6.5. Minu kurvastuseks tuli nimekiri võrdlemisi lühike, aga üht-teist andis sealt välja valida ikka.


Terri ja 50/50 puhul on tegemist filmidega, mis on meelevaldselt komöödia žanri alla ka pandud, aga ei ole seda teps mitte. A few funny remarks and quirky situations do not a comedy make! 50/50 on küll paljukiidetud teos, mis troonib paljude filmisõprade edetabelites, aga minul jäi kahjuks selle võlu avastamata. Naeratav Joseph-Gordon Levitt leiab kindlasti tee mitme neiu südamesse ja kohmetul Anna Kendrickil on potentsiaali noormehi ära võluda, aga... Ma teeksin sellele filmile liiga, kui ütleks, et kehv oli, aga ma tõesti ootasin midagi rohkemat. Terri läks paraku täielikult tänapäeva indiede "paneme üliveidrad karakterid üliveidratesse situatsioonidesse ja bam! see peab ometigi hea film olema" kategooriasse, mis on end minu jaoks täielikult ammendanud.

Horrible Bosses ja Friends With Benefits on kõige tõupuhtamad Ameerika mainstream komöödiad. Esimes nautisin väga teravmeelset dialoogi, mis võiks antud filmi isegi aasta parimate sekka paigutada. Teine jäi natuke lahjemaks, aga peategelaste Timberlake'i ja Kunise vaheline keemia tegi natuke seest soojaks. Võit seegi.

Paul ja The Inbetweeners Movie on mõlemad kõvade reitingutega komöödiad. Esimesega oli väga kõrge kukkumine ehk teisisõnu, suured ootused ja pettumust valmistav reaalsus. Ei olnud naljakas, venis pikaks, palju tarbetuid tegelasi jne. The Inbetweeners Movie päästis päeva. Esimene komöödia, mille peale tõesti naersin palju ja kõvasti. Võrdluses analoogse sisuga Hangoveritega võidab see pika puuga. Siinkohal on ehk tarvilik hoiatada, et kindlasti pole tegemist perekomöödiaga - palju paljaid peeniseid jms. Muide, The Inbetweeners Movie-le eelnes ka kolme hooajaga seriaal, aga selle vaatamine ei ole kohustuslik, et täispikka filmi nautida.

Hinnangud:
Terri - 3/10
Paul - 4/10
Friends With Benefits - 5/10
50/50 - 6/10
Horrible Bosses - 7/10
The Inbetweeners Movie - 9/10

Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar

© Eveli filmiblogi is powered by Blogger | Author: Eveli Pung (evelipung@gmail.com) | Template designed by Josh Peterson